Emulgatorer:

Vores emulgatorer indenfor bagning har en lang holdbarhed og kan bruges som en komplet blanding til professionelle og industrielle anvendelser. Emulgatorene har følgende funktioner:

  • Større kage volumen
  • Blød, stabil, ensartet og fin crumb-struktur
  • Robust og stabil funktionalitet
  • Konstant kvalitet


Æggeerstatning:

Mælkeproteiner er med dens fremragende egenskaber, den perfekte løsning til at erstatte hele æg i bagning blandinger. Sammen med vores leverandører kan vi tilbyde vores kunder standardiserede og yderst funktionelle ingredienser til deres individuelle bagværk. Vores produkter har følgende fordele:

  • Standardiseret og høj funktionalitet
  • Lang holdbarhed
  • Uden E-numre
  • Konkurrencedygtige ingredienser


Overfladebehandling:

Vores leverandører kombinerer deres knowhow indenfor mælkeproteinteknologien med deres ekspertise indenfor bagværk. Produkterne indenfor overfladebehandling tilbyder følgende fordele:

  • Opløses let i vand
  • Tilpasset viskositet og let at sprede
  • Ensartet belægning på bagværket – uden bobler og huller
  • Klar, gennemsigtig glasur efter bagning
  • Fin og appetitvækkende bruning
  • Forbedre udseende og farver
  • Neutral smag
  • Beskyttende overflader
  • Reducer bagetid og temperatur


Whipping agents:

Vores whipping agents har til formål at bevare en konstant høj kvalitet – også under vanskelige arbejdsforhold. Sammen med vores leverandør kan vi tilbyde vores kunder, langtidsholdbare og let anvendlige produkter. Vores whipping agents har følgende egenskaber:

  • Høj overrun
  • Høj skum stabilitet
  • Kort piske tid
  • Kan ikke overpiskes
  • Behagelig mælkesmag

Vores leverandører indenfor bageri leverer produkter som er kendetegnet ved meget høj funktionalitet og nem håndtering.

Derudover kan vores leverandører blandt andet hjælpe vores kunder med at reducere fugt tabet under bagning, bidrage til bagværkets struktur, forøge smørens viskositet, forbedre glans og bruning, tilbyde fedt og æg erstatninger og kontrollere iskrystallernes størrelse i frosne bageprodukter.

Kontakt os og hør nærmere omkring de enkelte produkter.

Vi leverer gerne produkt specifikationer, prøver og et uforpligtende tilbud.

Telefon
+45 36700585

Adresse
Hviddingvej 16
2610 Rødovre

Linkedin
www.linkedin.com

DanskEnglishSuomiFrançaisDeutschÍslenskaNorsk bokmålSvenska